Нашата

ФИЛОСОФИЯ

Ние вярваме, че кафето не е само средство за събуждане. Кафето е цял един, необятен свят, изпълнен с вкусове, аромати и наслада. Ние вярваме, че прясно изпеченото specialty кафе може да доведе до промяна в представите, както на хората, които го консумират, така и да допринесе за подобряване на живота на фермерите, които го произвеждат.

Нашата

МИСИЯ

Нашата цел и мисия е да направим качественото, прясно изпечено кафе достъпно до по-голям кръг от хора. Ние искаме да развием кафе културата в България и да информираме все повече хора за ползите от пиенето на качествено кафе. Да запознаем всички с правилните методи на консумация и приготвяне на съвършената чаша кафе!

espresso shot
Latte art

Нашата

ИСТОРИЯ

Разбира се в началото бе кафето. Но не какво да е кафе, а истинско прясно изпечено specialty кафе, приготвено подобно на магическа отвара в едно на пръв поглед стандартно кафене в Европа. След като опитахме тази вълшебна напитка, която до този момент мислехме, че познаваме, всичко придоби нов смисъл. След като разбрахме, че истинското кафе не е просто горчива, тъмна на цвят напитка, която помага единствено да се събудим решихме, че трябва да запознаем повече хора с този необятен и нов за нас свят, наречен specialty кафе. Така, сякаш случайно, се роди идеята да стартираме Owllee – coffee house – едно малко местенце, където всеки да може да опита чаша истинско кафе на разумна цена…

Какво казват

ДРУГИТЕ ЗА НАС
Owllee-Logo

гр. София,

бул. Цар Освободител 27

Пон – Пет: 08:30 – 18:00

Съб – Нед: 10:00 – 18:00

Телефон за връзка:

+359 883 301 844

2020 Owllee – coffee house. All Rights Reserved.